Blog

Giv barnet en slyngevugge i fødselsdagsgave

Når du skal til en fødselsdag hos en 1-årig, er det ofte lidt svært at finde på gode gaveideer. For det er nok temmelig begrænset, hvor glad en 1-årig rent faktisk kan blive for en gave, og ofte vil det også være forældrene, som har bestemt, hvad der skal stå på ønskelisten.

Læs mere Giv barnet en slyngevugge i fødselsdagsgave

Den første fødselsdag; hvad skal du give til en 1-årig?

Den første fødselsdag for et barn er en stor ting. Det er første gang barnet bliver præsenteret for alle de traditioner der følger med en fødselsdag, og det kan være en stor oplevelse. Men at give den perfekte gave på en ellers perfekt dag kan være en svær opgave.

Læs mere Den første fødselsdag; hvad skal du give til en 1-årig?

3 forslag til fødselsdagsgaver der både kan gives til 1 årige drenge og piger

Mange voksne går rundt og mener, at der ikke bør blive lagt så meget vægt på køn, når det kommer til voksne. De mener måske, at der skal være ligestilling, og at der for eksempel skal flere kvinder på bestyrelsesposter og lignende.

Læs mere 3 forslag til fødselsdagsgaver der både kan gives til 1 årige drenge og piger

Produkter der kan være med til at skabe tryghed for dit barn

Vi vil alle sammen helst, at vores børn skal føle sig trygge. Desværre kan det ofte være svært i puttesituationer, når først lyset skal slukkes. Eller hvis barnet vågner midt om natten alene. Netop af disse grunde kan det være en super god ide at skabe tryghed for vores børn ved at investere i en natlampe.

Læs mere Produkter der kan være med til at skabe tryghed for dit barn